«Βραβεύτηκε το Mobile School της Ένωσης Κυριών Δράμας»



Στην κατάμεστη αίθουσα της Παλιάς Βουλής η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας Αλίκη Τσιαμούρα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο το βραβείο «Νησίδες Ποιότητας 2017».

Η βράβευση έγινε την περασμένη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 19:00 σε μία λαμπρή τελετή που οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία και η Ελλανόδικη Επιτροπή του Διαγωνισμού «Νησίδες Ποιότητας 2017»......



Στην τελετή βραβεύτηκαν συνολικά οχτώ φορείς από ολόκληρη την Ελλάδα οι οποίοι ξεχώρισαν για το έργο και την εθελοντική τους προσφορά.
Την έναρξη της τελετής κήρυξε ο Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών, Πρέσβης ε.τ. Ιωάννης - Αλέξιος Ζέπος, ενώ την παρουσίαση του Κινητού Σχολείου της Ένωσης Κυριών έκανε η Γενική Διευθύντρια Ελληνικού Συμβουλίου  Εταιρικής Διακυβέρνησης Λήδα Κοντογιάννη, αφού προηγήθηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο που αποτύπωνε συνολικά την δράση. Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε η κ. Τσιαμούρα, η οποία ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα και έδωσαν δύο ολόκληρα χρόνια έναν πραγματικό αγώνα προκειμένου ο Βέλγικος Οργανισμός να εμπιστευθεί στα χέρια της Ένωσης Κυριών το Κινητό Σχολείο.
Καταλήγοντας έδωσε την υπόσχεση ότι όλη η εθελοντική ομάδα θα συνεχίσει να δίνει έναν καθημερινό αγώνα προκειμένου να ανακουφίσει τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ των μελών της Ελλανόδικης Επιτροπής και των οχτώ εκπροσώπων των φορέων, προκειμένου να γνωριστούν και να παρουσιάσει η κάθε μία σύντομα το έργο της.
Αμέσως μετά την βράβευση η εταιρεία Reycap παρέθεσε δεξίωση προς τιμή της Ένωσης Κυριών Δράμας στο Μουσείο Μπενάκη.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ