Αυτόνομη κάθοδος της παράταξης Project Δράμα 2020 στις δημοτικές εκλογές του 2019

Την αυτόνομη κάθοδο της παράταξης Project Δράμα 2020 στις δημοτικές εκλογές του 2019 αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή της παράταξης.

Σε δήλωση του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αλέξης Τσιαμπούσης ανέφερε πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγιναν σοβαρές συζητήσεις με άλλες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Δράμας, στο πλαίσιο εύρεσης κοινών συνισταμένων που θα οδηγούσαν σε προεκλογικές συνεργασίες.
Παρά τον διάλογο που αναπτύχθηκε όμως, δεν.....




..... δημιουργήθηκε το έδαφος για μια προεκλογική προγραμματική συμφωνία και έτσι η παράταξη Project Δράμα 2020 θα κατέλθει αυτόνομη στις εκλογές του 2019.

Ο κ. Τσιαμπούσης ανέφερε ότι η απόφαση αυτή δεν σημαίνει πως η παράταξη του δεν συνεργάζεται με καμιά άλλη παράταξη και για κανέναν λόγο. Φυσικά και υπάρχουν θέματα στα οποία οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συνεργάζονται θεσμικά και με στόχο πάντα το όφελος του δήμου Δράμας.


Ο δημοτικός σύμβουλος του Project Δράμα 2020  επεσήμανε πως αν τελικά ισχύσει για τις επόμενες δημοτικές εκλογές η απλή αναλογική τότε σίγουρα οι παρατάξεις που θα εκλεγούν στον δήμο  θα χρειαστεί να συνεργαστούν μετεκλογικά. 

Πηγή: http://www.alpha-news.gr