Εγκαίνια δύο νέων δομών Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Δράμας

Τη Δευτέρα 4-12-2017 πραγματοποιήθηκαν στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου, τα εγκαίνια δύο νέων δομών Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Δράμας, το Κέντρο Κοινότητας και Παραρτήματος Ρομά Δήμου Δράμας και το ΚΕΠ Υγείας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:....




 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας, κ.κ. Παύλος, οι Βουλευτές του Νομού Δράμας, κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, κ. Χαρά Κεφαλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, ο Διοικητικής του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας και εκπρόσωποι Φορέων και Κοινωνικών Συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Βρισκόμαστε στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε ως δημοτική αρχή δύο πολύ σπουδαίες και σημαντικές δομές για τους συνδημότες μας, το Κέντρο Κοινότητας και Παραρτήματος Ρομά Δήμου Δράμας και το ΚΕΠ Υγείας, δυο σταθμούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Η υποστήριξη των ευπαθών ομάδων και η υγεία ήταν, είναι και θα παραμείνουν να είναι προτεραιότητα για εμάς. Κανένας δημότης της Δράμας δεν πρέπει να βιώνει ανασφάλεια. Γι’ αυτό και προσπάθεια της δημοτικής μας αρχής, είναι να πετύχουμε την άμβλυνση των ανισοτήτων, την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων. Δεν μένουμε στα λόγια, αλλά κάνουμε πράξη τη φιλοσοφία μας που δεν είναι άλλη παρά το όφελος των συμπολιτών μας. Στον αγώνα μας αυτό η συνεργασία όλων μας μεταξύ μας, με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Κράτους και της Κυβέρνησης, με την Περιφέρεια και τους συναρμόδιους φορείς είναι το κλειδί για την επιτυχία της αποστολής μας και συνεπώς για την πρόοδο της Δράμας μας. Το προσωπικό του Δήμου μας, αιρετό και υπηρεσιακό δίνει στην κατεύθυνση αυτή τον καλύτερο του εαυτό για την επιτυχία των στόχων μας. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά για τα δύο έργα που εγκαινιάζουμε τους υπαλλήλους του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο επί θεμάτων Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Αριστείδη Μωυσιάδη, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Ιατρό, κ. Κωνσταντίνο Μπαϊρακτάρη, που ασχολήθηκαν επισταμένως με αυτά τα δύο έργα. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι  το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά και το ΚΕΠ Υγείας θα απαλύνουν τις ανησυχίες και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνδημότες μας, που βιώνουν οι ευπαθείς ομάδες της Δράμας».